3 Trajecten

3 Trajecten

Voeding inzetten om de gezondheid te bevorderen

Welke voeding het best bij jou past en waarom, kan ik tijdens de behandeling voor ieder persoonlijk in kaart brengen. Omdat je als mens uniek bent en ieder lichaam anders werkt, is het adviestraject maatwerk.

Oervoeding: advies traject orhtomoleculair therapeut

In het verleden aten we koolhydratenarm. Die ‘oervoeding’ is voor de mens zeer gezond. We beseffen niet dat we tegenwoordig enorm veel koolhydraten eten die bijvoorbeeld de suikerspiegel sterk doet stijgen. Trouwens de meeste mensen kennen de voedingswaarden van de groenten niet goed en eten onbewust de verkeerde combinaties.

Wie op orthomoleculaire wijze eet en ondersteund wordt, ondervindt snel positief resultaat. Maar voor een duurzaam effect hoort een gezonde leefstijl! Daarom heb ik het tijdens het coachen, niet enkel over het aanpassen van je voedingspatroon, ik leer je ook omgaan met stress, piekeren, depressie, pijn… Jouw manier van leven wijzigen kan een ingrijpende verandering zijn waar je even doorheen moet. Ik wil je hierbij helpen om het vol te houden.

Tarieven

Intake
Bestaande een intakegesprek (met een analyse op basis van een nutritionele vragenlijst) van 1,5 uur aan 80€.
Vervolgsessies aan 60€ per uur.(*)

3 Trajecten

Ik ben voor een persoonlijke, oplossingsgerichte aanpak. Maar ik werk ook volgens 3 formules voor wie start en kiest voor een traject van meerdere sessies. Dit enkel om de duurzaamheid van de behandeling te verhogen.

1. Basistraject: preventie
Ik zet je met mijn tips op de goede weg. Je voelt je sterk na een paar sessies. Je kunt verder alleen aan de slag.
(*) 3 sessies 180€.

2. Gezondheidsplan: track and trace
Je wil dieper ingaan op jouw lichaamssignalen. Een uitgekiend gepersonaliseerd gezondheidsplan stellen we samen op. Je krijgt een verdere opvolging en coaching aan het tempo dat nodig is voor jou.
(*) Prijs per 3 maand vanaf 260€ inclusief:

  1. Intakesessie
  2. Coachings via Skype/Facetime/Whatsapp of telefoon gedurende 30 min om problemen, vragen op te lossen en motivatie te versterken
  3. Vervolgsessies in de praktijk

3. Wel-in-je-vel traject: duurzame ondersteuning
Je wil voor langere tijd opgevolgd worden want anders verlies je opnieuw controle. Soms is kennis niet voldoende en heb je behoefte aan ondersteuning op langer termijn.

De consultaties kunnen doorgaan op verschillende locaties zowel in Destelbergen als Gent.
Neem contact met Pascale Van den Heede Orthomoleculair therapeut.

(*) annulatie voorwaarden: Je kunt je afspraak tot 24 uur van tevoren afzeggen via email of telefoon. Indien dit niet gebeurt dan zal het volledige consultbedrag worden aangerekend.


    Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.