Oplossingsgerichte aanpak

Ben je op zoek naar een betrouwbare gezondheidscoach ?

Mijn streven als coach is de mensen doen begrijpen hoe hun klachten zijn ontstaan en wat ze eraan kunnen doen. Dankzij dit inzicht ontstaat er een bewustwording van wat goed is voor jou en wat je moet vermijden. Daardoor kan je keuzes maken ten gunste van je gezondheid voor NU en in de toekomst.

Neem contact via formulier en
vraag ‘gratis 15 Anti-stress tips
  Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

  Mijn therapeutische werkwijze :

  Na een gezondheidsscan die jouw gezondheidstoestand toelicht, bespreken we ten eerste de klachten goed door en ten tweede probeer ik vooral ook de onderliggende oorzaak te achterhalen.
  Aanvankelijk heb ik me als apotheker gespecialiseerd in preventieve gezondheidszorg. Nu behandel en coach ik mensen naar een betere gezondheid, meer vitaliteit en motivatie aan de hand van drie pijlers:

  • 1.Voeding & nutriĆ«nten
  • 2.Beweging
  • 3.Mindset

  Oplossingsgerichte aanpak

  3 trajecten voor een betere gezondheid

  Hoewel de bewustwording van een gezonde leefstijl steeds sterker wordt, zowel in de persoonlijke sfeer als op het werk, eet nog steeds meer dan 50% van de bevolking dagelijks te weinig groente en fruit. Iedereen heeft baat bij een ‘wel in je vel’ gevoel. Als orthomoleculair therapeut begeleid ik mensen via 3 verschillende trajecten naargelang jouw gezondheidspatroon en je behoefte aan ondersteuning.

  • 1.Basis: preventie
  • 2.Gezondheidsplan: track and trace
  • 3.Wel-in-je-vel traject: duurzame ondersteuning

  Bovendien kunnen de consultaties zowel plaatsvinden in Brugge als in Gent.
  Neem contact met Pascale Van den Heede Orthomoleculair therapeut.