Bereik een gezonde levensstijl

Bereik een gezonde levensstijl

Gezonde levensstijl
Gezonde levensstijl bereiken!

Een gezonde levensstijl gaat samen met aangepaste voeding en voedingssupplementen.
Waarom is het zo belangerijk ?

Gezond leven betekent goed zorg dragen voor je lichaam. Dit doe je door een juiste voeding in te nemen en voldoende te bewegen.

Gezond leven

Hoezeer we ook ons best doen om heel gezond en verantwoord te eten, door ondermeer milieuvervuiling en/of verkeerde voedselverwerking geeft de dagelijks voeding ons niet meer alles wat we nodig hebben, . Daarom kan het bijkomend innemen van preparaten (=voedingssupplementen) aanvullend werken. Geenszins betekent dit een ongebreideld gebruik van nutriƫnten. Als therapeut ga je daar zeer doordacht mee om. Een heel belangrijke voorwaarde voor een goede behandeling is het hebben van de juiste informatie over jouw gezondheidstoestand zoals de huidige lichaamssignalen, de medische voorgeschiedenis en het innemen van medicatie. Natuurlijk gezond leven beperkt zich niet enkel tot voeding. Voldoende bewegen doorheen de dag, al dan niet wat meer intensief, is even zo een basisvereiste voor het bereiken van een gezonde levensstijl. En soms is zelfs dit alles, naargelang jouw gezondheidstoestand, niet voldoende voor een optimaal welzijn. Want wat als je graag beweegt en je eet enkel gezonde producten maar toch zit je niet lekker in je vel?

Jouw veerkracht versterken

Fysieke klachten zoals hoofdpijn, darmklachten of zelfs rugklachten hebben vaker dan je denkt ook mentale oorzaken. Voel je dat je veerkracht mist? Wil je weten wat je dwarszit? Kies voor een persoonlijke begeleiding om jouw gezondheidstoestand positief te veranderen.
Zo wil ik met mijn coaching programma je ook mentaal versterken. Ik help je luisteren naar je lichaam en werk samen met jou een ondersteunend ‘wel-in-je-vel traject’ uit. In mijn praktijk hoor ik vaak zeggen dat het gevoel ondersteund te worden, een bevrijdende rust geeft. Dit helpt om door te zetten. Ik moedig je niet alleen aan je levensstijl te veranderen. Ik zal corrigeren waar nodig en ik toon je ook de vooruitgang. Zo behoudt je de kracht om de focus te leggen op een betere levensstijl.

Wil je bewuster leven en zo je persoonlijke balans terugvinden. Dankzij mijn therapeutische werkwijze en 3 trajecten kan ik je begeleiden naar betere gewoontes.

Nu meten is weten

Start vandaag nog met het invullen van een nutritionele vragenlijst. Ken je gezondheidstoestand en samen werken we aan een verbetering.

Over de auteur

Admin administrator

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.