Track and trace jouw gezondheidsplan

Track and trace jouw gezondheidsplan

voedingsplan orthomoleculair therapeut

Signalen herkennen, tijdig ingrijpen met voedingsadvies en blijvend opvolgen! Wacht niet, start nu.

Wat eet je het best volgens jouw gezondheidstoestand!

Een gezondheidsplan voorstellen, gebeurt na het het analyseren van de toestand van jouw gezondheid. Aan de hand hiervan ga ik op zoek naar de oorzaken en kan ik deze behandelen met de juiste voedingsadviezen. Bij deze nutritionele integrale aanpak zijn opvolging en bijsturing van het behandelingstraject uiterst belangrijk. Dit is immers de houvast voor een duurzaam resultaat.

Traject

Het gezondheidsplan opvolgen

Na een eerste contact en de scanning van de gezondheid, wordt een traject samen afgelegd:

Vanuit dit inzicht toon ik je aan welke voedingsgewoontes je best aanpast. Ik adviseer welke voeding voor jou ongezond is en hoe je die kunt vermijden. Indien nodig schrijf ik de juiste dosis voedingssupplementen voor. Want het is de bedoeling de zelfgenezende processen in het lichaam te bevorderen voor meer energie en minder gezondheidsklachten. Belangrijk is dat je tijdens de verschillende stadia van het proces geƫvalueerd wordt. Op diverse momenten achterhaal ik waar je staat en of je niet afwijkt van het beoogde resultaat.
De consultaties zijn efficiƫnt en op wetenschappelijke wijze (volgens de nutritionele geneeskunde), de uitleg is helder en voor ieder begrijpbaar.
Neem contact met Pascale Van den heede Orthomoleculair therapeut.

Over de auteur

Admin administrator

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.