Orthomoleculair coach

Orthomoleculair coach

Stel mij jouw gezondheidsvraag

Onbewust gezonde keuzes maken Iedereen heeft wel een mening klaar als het over gezonde voeding gaat. 

Iedereen heeft wel een mening klaar als het over gezonde voeding gaat. En waar haal je graag de mosterd om dat te staven?  Uiteraard online vind je wel ergens een bevestiging van jouw opvattingen. Bestaat er een harde waarheid over het exacte effect van voeding op jouw gezondheid? Critici of non-believers vinden dit eerder onwaar, en toch…

Er is geen twijfel meer over de heilzame werking van goede en gezonde voeding. Als orthomoleculair therapeut, volgens de Klinische PNI, kan ik onderbouwen waarom voeding zo belangrijk is. In plaats van slogans te gebruiken bij het verdedigen van goede voeding, verwijs ik naar wetenschappelijke argumenten om te bepalen wat jij al dan niet best eet.
Het ideale zou zijn dat we erin slagen om onbewust gezonde keuzes te maken: gezonde voeding, veel bewegen en altijd een juiste mindsetting.

Voelt dit aan als een onhaalbare kaart?

De vraag die hier rijst is niet in welke mate het doel onbereikbaar is, maar welke punten kunnen we aangrijpen zodat je erin slaagt spontaan te kiezen voor een gezondere levensstijl.

Weet dat ik met mijn orthomoleculaire coaching jou kan ondersteunen.

Het kan raadzaam zijn zelfs bij klachten waarvan je dacht ‘het gaat wel over’ te achterhalen wat de oorzaken zijn. Bijvoorbeeld wanneer jij je minder goed voelt of je hebt terugkerende kleinere ongemakken, dan kan een preventieve kijk op deze signalen erger voorkomen. Ik vertrek van een gezondheidsscanning via een vragenlijst. De antwoorden bespreek ik met jou voor meer duidelijkheid over jouw welbevinden. Als apotheker kan ik, dankzij mijn wetenschappelijke achtergrond en ervaring, deze gegevens analyseren en causale verbanden leggen.

Zo maak ik een analyse van jouw gezondheidstoestand. Heb je een diagnose nodig dan kan dit enkel door een dokter vastgesteld worden. Na de analyse kijken we samen wat je beter kunt doen en waarom je vastzit in slechte gewoontes of gevoelens.

Wil je meer informatie hierover?

Je kunt bij mij terecht in mijn praktijk te Destelbergen of bij Osteogent.
Bij het uitzoeken welke behandeling het beste bij je past, ga ik niet over één nacht ijs. Wat gezondheid betekent, is voor iedereen anders en het verbeteren is een continu proces. Het doel is je te begeleiden tot jij je weer goed voelt. Dat kan zowel fysiek of emotioneel zijn. Daarom werk ik een persoonlijk gezondheidstraject uit vanaf enkele sessies. Ik hou er rekening mee dat de ene sneller op eigen houtje aan zijn/haar gezondheidsplan wil verder werken en dat anderen liever kiezen voor langere ondersteuning. Een optimalere gezondheidservaring is een haalbare doelstelling. Uiteraard zullen de resultaten variëren naargelang de aard van de aandoening en van persoon tot persoon.

Stel mij jouw gezondheidsvraag

Over de auteur

Admin administrator

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.